jogasrbija > korisni linkovi english

Korisni linkovi

Satjananda Joga


Yogavision
Zvanična prezentacija Biharske Škole Joge i Satyananda Yoga tradicije


Yogamag
Okean korisnih informacija na bilo koju temu vezanu za jogu


Rikhiapeeth
Razna predavanja i lekcije Swami Satyanande


SYAE
Prezentacija Satyananda Yoga akademije za Evropu, za one koji traže dublje razumevanje koncepta i principa joge. Obrazovanje preko interneta u Evropi.


Satyananda.net
Prezentacija australijskog ogranka Satyananda Yoga akademije


Domaći linkovi


Sajtovi i prezentacije Satyananda joge u Beogradu

Akaša Joga Studio
Bihar Joga Klub

Atma Joga

Bg Joga

Gopi

OmLiderna Centar

Liderna Centar Facebook strana
"Liderna centar, naš dugogodišnji saradnik od 2011-2015

Liderna centar, centar za masažu i fizikalnu terapiju se nalazi u naselju Sava Kovačević u ulici Dragana Rakića 42, jednoj od sporednih ulica od Prvomajske. Ako idete autobusima 15 ili 18, siđete na stanici u Prvomajskoj gde se nalaze pekara Bramili i mesara Agrimes, nastavite još napred, skrenete desno odmah posle solarijuma MegaSun, ulazite u ulicu Dagana Rakića. Sa leve strane, posle "Opel" servisa za automobile i kladionice "Meridian" nalazi se Liderna centar.


Liderna centar je namenjen poboljšanju fizičkog stanja i zdravlja. Opremljen je savremenim aparatima za fizikalnu terapiju, nudi veliki izbor raznih vrsta masaža, što je savršena kombinacija uz joga vežbe za optimalno zdravlje i emotivni-mentalni balans.


Centar Life

Centar Life Facebook strana
"Centar ozdravljenja tela i duha" (naši bivši saradnici na Slaviji)


Pozdrav Suncu

Pozdrav Suncu Facebook strana
"Pozdrav Suncu je portal na kom mozete čitati o jogi, astrologiji, kristalima feng šuiju, praktičnim savetima za bolji život u svakom pogledu. Portal koji Vam ulepšava svaki dan i olakšava život!"


Zdrav Život
"Projekat "Zdrav život" je uveliko u svojoj sedmoj godini postojanja i bavi se promocijom zdravijeg življenja, držeći se zlatnog načela prevencije da je mnogo bolje i lakše sprečiti nego lečiti"


Biošpajz
Internet prodavnica zdrave hrane


Joy Of The Heart
"Vegetarijansku gostionicu Joy of the heart lako možete pronaći u centru Beograda, u Svetogorskoj ulici. Ukusno pripremljena jela, koja isključuju meso, spremaju se od visokokvalitetnih, zdravih namirnica, sa dosta povrća, različitih začina i integralnih žitarica"


Study GS Net
Pomoć u učenju


Strani linkovi


Vegweb
Vegetarijanski recepti


Vegetarian Times
Jos vegetarijanskih recepata


Green Smothie Girl
"The GreenSmoothieGirl.com mission is to help you achieve fantastic health and energy eating whole foods, 60-80% or more raw, easily and affordably"


Anamaya Resort
Anamaya resort, the better yoga teacher training in Montezuma Costa Rica


Yoga Journal
Internet joga časopis


Avaaz
Internet kampanje i peticije. Dajte vaš doprinos boljem svetu na lak način!


Deca i mladi


Study GS Net
Pomoć u učenju


Youth
Online magazin za mlade u Srbiji


Košnica
Aktivnosti namenjene deci bez roditeljskog i adekvatnog roditeljskog staranja i prikupljanje sredstava za pomoć ovoj grupi dece


CIM
Centar za integraciju mladih je nevladina organizacija sa misijom da doprinese socijalnoj integraciji mladih razvijanjem svesti o važnosti njihovog aktivnog i konstruktivnog angažovanja unutar zajednice