jogasrbija > saradnici english

Saradnici
Una Šimpraga


Una ŠimpragaUna Šimpraga je rođena u Zagrebu 1983. godine. Posle završenog Pravnog fakulteta, spoznala je svoju istinsku svrhu iscelitelja. Una je praktičar Shambala tehnike, Theta Healinga, Kundalini Reikija, Gendai Reikija. Njena velika ljubav su kristali, a ostvarila je svoj san u Agartha prodajnom centru dragog i poludragog kamenja. Praktičar je kristaloterapaije, eteričnih kristala i radiestezije. Takođe je i član udruženja Šambala-Reiki Srbija, kao i idejni tvorac i suosnivač centra "Flow".


Telefon: 062 335 667

E-mail: unasimpraga@gmail.com.Maša Kakariđi


Maša KakariđiMaša Kakariđi je rođena 1983. u Sarajevu. Po formalnom obrazovanju je diplomirani pravnik i konsultant, ali je profesionalno i privatno nastavila da se razvija u skladu sa putevima duše i holističkim principima.


Instruktor je Transformacione joge, učitelj Reikija, regresoterapeut, hipnoterapeut, praktičar kristaloterapije, radijestezije i eteričnih kristala.


Duhovno putovanje živi kroz holistički centar "Flow", čiji je idejni tvorac i suosnivač.


Telefon: 062 546 455

E-mail: m.kakaridji@gmail.com.Ivana Cvetković


Ivana CvetkovićPrvi put se sreće sa yogom sa svojih 19 godina kod Jasmine Puljo. Aktivno se bavi jogom od 2009 godine. Školu za joga instruktora završava 2011. Odlazi na Tajland na pet meseci, gde izučava thai yoga masažu i yogu pri Agama yoga Univerzitetu.


Nakon povratka u Srbiju upisuje i završava školu yoge kod učitelja Dragana Lončara. Osnivač je Namaste Yoga Centra u Zemunu. Instruktor je Hatha yoge i Thai yoga masaže.


Telefon: 063 310 352

E-mail: belgrademum@yahoo.com.

Pogledajte druge stranice: